Coeliakiemaand update

CDwy-H0W0AApuEj

Inmiddels is de tweede volle week van de maand Mei van in volle gang. Leuk om dan met een update te komen over de coeliakiemaand; naast een speciale video zijn er allerlei dingen op touw gezet om deze maand coeliakie nog bekender te make. Lees mee!

Ik begin gelijk met de video. Deze is gemaakt om de bekendheid van coeliakie te vergroten. Wat vinden jullie ervan?

In de webshop van glutenvrijemarkt.com kun je een speciale tas en diverse kleuren t-shirts aanschaffen met een glutenvrije statement. Het t-shirt is er in drie kleuren (zwart, wit grijs) en in de maten s t/m xl. Ik heb de mijne al in bestelling!

Op de Facebookpagina van de coeliakiemaand is de tweede winactie net begonnen. Je kan een heel groot glutenvrij boodschappenpakket winnen! Bekijk de pagina voor meer informatie.

#Wijbloggenglutenvrij Natuurlijk!
Deze heel maand staat wij bloggers allemaal stil bij de mogelijkheid om meer bekendheid voor onze ziekte te krijgen. Sommige bloggers staan in kranten en magazines (bijvoorbeeld Elize en Mirjam), harstikke leuk natuurlijk. Andere schrijven blogs of spammen sociale media. Je kan ook je vrienden en familie juist meer wegwijs maken. Alle beetjes helpen en iedereen doet het op zijn eigen manier.tshirt1

Plaats een reactie