Over Laurienis.com

Laurienis.com is mijn persoonlijke lifestyle en food blog.

Wie & wat

Ik, Laurien, begon deze blog in 2014 om verschillende redenen. Ik at glutenvrij om medische redenen, had een creatieve uitlaatklep nodig waarvan ik niet wist dat die bestond en had eigenlijk zoveel te delen over mijn leven als starter op de arbeidsmarkt.

Laurienis.com is gericht op (jonge) dames van ongeveer 20-40 jaar oud. Waarom? Allereerst zit mijn eigen leeftijd er ook tussen. Daarnaast zullen mijn onderwerpen behalve ‘glutenvrij’ het meeste passen bij mensen die hetzelfde doen en denken als mij. Coeliakie komt vaker voor bij dames dan bij heren. Ook is er een grote groep dames, zoals ikzelf, die in deze fase graag online actief is wat betreft glutenvrij leven; forums, websites/blogs, sociale media en natuurlijk de website van de NCV. Ik vind het daarom een super fijne gedachte dat we elkaar “steunen” en dat ik mijn steentje bijdraag aan de bekendheid aan (onontdekte) coeliakie.

Ik blog over:

  • Food (uit eten, productreviews, recepten en aankopen)
  • Glutenvrij leven (persoonlijke posts, uitjes, reizen en nieuwtjes)
  • Een jonge meid (wonen, werken, groen bezig zijn en nieuws)
  • Lifestyle (film & TV, uitjes, winkelen, muziek en cultuur)
  • Reizen (hotels, vluchten, sightseeing en natuurlijk food)
  • En een klein beetje eigenzinnige beauty en mode artikelen

Samenwerken?

Leuk dat u interesse heeft in een samenwerking met Laurienis.com. We zouden op verschillende manieren kunnen samenwerken. Een aantal voorbeelden beschrijf ik hieronder. Suggesties en nieuwe ideetjes zijn altijd welkom. Alvast hartelijk bedankt!

Ik eet strikt glutenvrij. Dat heeft zijn keerzijde en zijn moeilijke momenten. Maar als er 1 ding is waar ik dol op ben is het wel kennismaken met nieuwe glutenvrije producten! Dus breng je een nieuw product op de markt of wil je me verder kennis laten maken met bestaande merken, ik proef het graag en als mijn tijd het toelaat blog ik er ook graag over.

Mijn contactinformatie kunt u verkrijgen via mijn e-mailadres: info@laurienis.com

Er zijn een aantal manieren waarmee we zouden kunnen samenwerken, denk hierbij aan advertenties, advertorials, persevenementen, reviews, win-acties, recepten en videos.

Vergeet niet:

  • Elke blogpost, behalve gesponsorde bevatten mijn mening
  • Ik kan niet garanderen  dat alle gratis artikels zoals persberichten en reviews ook daadwerkelijk geplaatst zullen worden
  • Op sociale media zal ik gesponsorde content altijd vermelden met #spon
  • Eten en drinken die gluten bevat ik nooit zal reviewen omdat ik daar serieus ziek van word

Een gedachte over “Over Laurienis.com

  1. Hallo Laurien,met interesse heb ik je blogs gelezen en zag, dat je ook mogelijkheden hebt voor advertenties in je blogs. Wij zijn een bedrijf, dat waarschijnlijk eind februari, begin maart een nieuwe webshop willen introduceren met de goedkoopste glutenvrije producten in heel Nederland. We hebben weliswaar nog niet het grootste assortiment( dat willen we ook niet), echter we zijn met zeer veel producten 20-50% goedkoper als de rest. We betrekken direct vanaf fabriek en zetten hier een fatsoenlijke marge op, die het glutenvrije leven iets aangenamer kan maken. Onze webshop gaat http://www.glutenvrijexpress.nl heten en we wilden graag met jou in contact treden over de mogelijkheden van een bescheiden reclame op jouw blog. Wij horen graag je voorstellen en zijn voor veel open, mits het financieel dragelijk is, daar wij nog een beginnend bedrijf zijn.

    Alvast bedankt voor de moeite en wij hopen binnenkort iets van je te horen of te lezen.

    Met vriendelijke groeten

    Walter Weiss, Henk Hallmans

    0642959049

Plaats een reactie